Publicare anunturi Curierul National, ziar national, 0 exemplare/editie

Birou fizic de preluare Anunturi

Piata ROMANA, Bucuresti

- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi®, Ziarul Locuri de Munca®, Ziarul Anunt de Mediu®, Ziarul Juridic (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Anunt Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Jul 2024

ANUNT PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE POT CONSTRUCT PROJECT MANAGEMENT SRL, titular al proiectului -- Construire centrala electrica fotovoltaica la sol, propus a fi amplasat in comuna Cringu, judetul Teleorman, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Teleorman, nu se supune evaluarii impactului asupra mediului in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Construire centrala electrica fotovoltaica la sol, propus a fi amplasat in comuna Cringu, judetul Teleorman Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Teleorman, din mun. Alexandria, str. Dunarii, nr. 1, jud. Teleorman de luni pana joi intre orele 8-16,30 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtr.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Teleorman.

Anun Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Jul 2024

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE iNCADRARE

COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE SA titular al proiectului -- Pasaj pe DN 65A Km 85+265, judetul Teleorman, propus a fi amplasat in comuna Scrioastea, judetul Teleorman, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către APM Teleorman,

in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Pasaj pe DN 65A Km 85+265, judetul Teleorman, propus a fi amplasat in comuna Scrioastea, judetul Teleorman.


Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Teleorman, din mun. Alexandria, str. Dunării, nr. 1, jud. Teleorman de luni pană joi intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8:00-14:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtr.anpm.ro

Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Teleorman.


Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Jul 2024
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. SC OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru:proiectul-Demolare platforma tehnologica. Abandoanre sonda.751 propus a fi amplasat in:sat Calacea-comuna Ortisoara, identificat prin:CF.nr.120369-Ortisoara, nr.top.120369, Jud.Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la:sediul Agentiei pentru Protectia Mediului.Timis, Municipiul Timisoara-B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timis și la sediul titularului, municipiul Timisoara, str.Coriolan Brediceanu, nr.10C, jud.Timis, in zilele de luni-joi intre orele:8:00-16:30, vineri intre orele:8:00-14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM.Timis.

Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Jul 2024
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Lucrari de abandonare aferente sondei-785.Calacea", propus a fi amplasat in localitatea Calacea, CF nr. 105985-Ortisoara, jud. Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A, jud. Timis și la punctul de lucru al titularului din localitatea Timisoara, str. Coriolan Brediceanu, nr.10C, jud.Timis, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00-16:30, vineri intre orele 8:00-14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M.Timis.

Timisoara Petrom Titular Proiectului Lucrari

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Jul 2024
TIMISOARA. SC OMV PETROM SA titular al proiectului-"Lucrari de abandonare aferente sondei 64-Dudestii Noi" propus a fi amplasat in municipiul Timişoara, extravilan, CF.nr.442415, jud.Timiș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către Agenţiei Pentru Protecţia Mediului.Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:"Lucrari de abandonare aferente sondei 64-Dudestii Noi" propus a fi amplasat in municipiul Timişoara, extravilan, CF.nr.442415, jud.Timiș, Proiectul deciziei de incadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei Pentru Protecţia Mediului.Timis din Timişoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-16.30, vineri intre orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet:http://apmtm.anpm.ro-Secţiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei Pentru Protecţia Mediului.Timis.

ANUNT PUBLIC- APM CARAS- SEVERIN. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
S.C GRAZZI CONSULTING SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "CONSTRUIRE HALA PRODUCTIE, DEPOZITARE SI BIROURI IN REGIM P+1E, IMPREJMUIRE SI BRANSAMENTE UTILITATI ", propus a fi amplasat in Mun. Resita , VALEA TEROVEI, CF47740, Jud. Caras- Severin. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras- Severin, Resita, str. Petru Maior, nr. 73, in zilele de luni- joi intre orele 8.00 - 15.00 si vineri intre orele 8.00 - 13.00 si la adresa titularului SC GRAZZI CONSULTING SRL , Mun. Resita, str. Fagarasului, nr.26, jud. Caras-Severin , in zilele de luni-joi intre orele 8.00- 16.30 si vineri intre orele 8.00 - 14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras- Severin, Resita, Str. Petru Maior, nr. 73.

ANUNT PUBLIC- APM ILFOV. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
ANUNT PUBLIC 2: SC WHITELAND IMPORT EXPORT SRL, cu sediul in Str. Drumul Dealul Bradului 86- 120, sector 4, Bucuresti, titular al planului/ programului "PUZ INTRODUCERE IN INTRAVILAN , LOTIZARE PENTRU CONSTRUIRE LOCUINTE UNIFAMILIALE CU REGIM DE INALTIME DE MAXIM P+ 2Er si FUNCTIUNI COMPLEMENTARE LOCUIRII" din judetul Ilfov, Oras Otopeni, tarla 11, parcela 246/ 19, nr. cad. 105108, C.F. 105108, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/ programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/ programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, de luni pana joi intre orele 9.00- 13.00 Observatii/ comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440) in termen de 15 zile de la data publicarii anuntului.

ANUNT PUBLIC- APM ILFOV. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
ANUNT PUBLIC 1: SC WHITELAND IMPORT EXPORT SRL, cu sediul in Str. Drumul Dealul Bradului 86- 120, sector 4, Bucuresti, titular al planului/ programului "PUZ INTRODUCERE IN
INTRAVILAN , LOTIZARE PENTRU CONSTRUIRE LOCUINTE UNIFAMILIALE CU REGIM DE INALTIME DE MAXIM P+ 2Er si FUNCTIUNI COMPLEMENTARE LOCUIRII" din
judetul Ilfov, Oras Otopeni, tarla 11, parcela 246/ 19, nr. cad. 105108, C.F. 105108, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/ programul mentionat si declansarea etapei de incadrare.
Prima versiune a planului/ programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, de luni pana joi intre orele 9.00- 13.00
Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440) in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

ANUNT PUBLIC- APM SUCEAVA. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
Anunt public privind decizia etapei de incadrare.


U.A.T. COMUNA SATU MARE, JUD. SUCEAVA, cu sediul in sat Satu Mare, com. Satu Mare, str. Stefan Cel Mare, nr. 154, jud. Suceava, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Suceava, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: "PROIECTARE SI EXECUTIE FORAJ EXPLORARE-EXPLOATARE APA CU AD. 120 m pentru sala de sport, sat Satu Mare, comuna Satu Mare, Judetul Suceava" propus a fi amplasat in judetul Suceava, sat Satu Mare, comuna Satu Mare.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava din Suceava, Strada Bistritei 1A, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00- 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet office@apmsv.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava.

Anunt Public Braila Petrom Sediul Municipiul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
ANUNT PUBLIC APM BRAILA. OMV PETROM SA, cu sediul in municipiul București, Sectorul 1, Strada Coralilor, nr. 22, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Construire parc fotovoltaic Oprișenești inclusiv branșamente și racorduri" propus a fi amplasat in județul Brăila, oraș Ianca, sat Oprișenești, Str. Brăilei, nr. 106 Cv21, P248. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Brăila - mun. Brăila, Bulevardul Independenței, nr. 16, Bloc B5, Brăila și la sediul OMV Petrom din municipiul București, strada Coralilor, nr. 22, Sector 1, in zilele lucrătoare intre orele 9:00- 13:00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Brăila.

Petrom Anunta Publicul Interesat Asupra

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024

S.C. OMV PETROM S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Modernizare Parc 7 Gheboieni (Manesti) ", propus a fi amplasat in comuna Manesti, judetul Dambovita. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Dambovita din Municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr.1, Jud. Dambovita, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00 - 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

ANUNT PUBLIC APM BRASOV. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu Euro Construct Trading 98 SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Obtinere AC pentru reglementare RED 20kV cu reabilitare a liniei de cale ferata Brasov-Simeria, parte componenta a coridorului IV Pan European, pentru circulatia trenurilor cu viteza maxima de 160km/h, sectiunea Brasov-Sighisoara, subsectiunea 1 Brasov- Apata, Obiectul: km 188+ 500 - km 193+ 400" , propus a fi amplasat in jud. Brasov, com. Feldioara, sat Feldioara, str. DN13E, identificat prin CF nr.104636, CF nr.104777, CF nr. 105090, CF nr. 106490 . Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Brasov, str. Politehnicii, nr. 3, in zilele de luni- joi intre orele 8 - 16:30 si vineri intre orele 8 - 14. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Brasov.

ANUNT PUBLIC APM VALCEA. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
Obstea Izvorul Rece, judetul Valcea, localizata din punct de vedere administrativ pe raza localitatii Vaideeni, judetul Valcea, aduce la cunostinta publicului interesat ca, pentru prima versiune a "Amenajamentului silvic al fondului forestier proprietate privata apartinand Obstei Izvorul Rece - U.P. III Izvorul Rece, judetul Valcea", fond forestier ce are asigurate serviciile silvice de catre Ocolul Silvic Privat Buila, decizia etapei de incadrare, din procedura de reglementare conform H.G. nr. 1076/2004, este cea de adoptare a planului fara aviz de mediu. Propunerile de reconsiderare a deciziei se vor transmite in scris, in termen de 10 zile calendaristice, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea, din municipiul Ramnicu-Valcea, str. Remus Bellu, nr. 6, judetul Valcea.

ANUNT PUBLIC APM TIMIS. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
S.C. CESAL. SA., in calitate de titular, anunta publicul interesat asupra declansarii etapei de incadrare, conform H.G. nr. 1076/ 2004, in vederea obtinerii avizului de mediu pentru "P.U.Z. - Schimbare destinatie ansamblu construit in fabrica de produse minerale nemetalice, consolidari, refatadizari, desfiintari, reconstruiri si extinderi corpuri de cladire, amenajari exterioare, construire depozit de nisip, amplasare rezervor GPL, cantar si casa poarta" in Comuna Capusu Mare, sat Capusu Mare, DN 1, km 500+400, judetul Cluj. Prima versiune a P.U.Z. poate fi consultata la sediul Maier Studio SRL, str. Gheorghe Sincai nr.16, Cluj-Napoca de Luni-Vineri intre orele 9:00-17:00 din data de 02.07.2024. Publicul interesat poate transmite, in scris, comentarii si sugestii, pana la data de 20.07.2024 la A.P.M. Cluj, Calea Dorobantilor nr. 99, bl. 9B, cod postal 400609, tel. 0264-410722; 0264-410720, fax 0264-410716, e-mail: office@apmcj.anpm.ro, dupa urmatorul program: luni-joi, intre orele 9:00 si 14:00 si vineri, intre orele 9:00 si 13:00.

ANUNT PUBLIC APM TIMIS. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
Mihet Mircea- Dan avand sediul in Str Stuparilor , nr. 63 , localitatea Timisoara , titular al planului/programului Elaborare PUD - Construire locuinta unifamiliala localitatea Timisoara , Str. Stuparilor , nr 63 , sector - anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/programului poate fi consultata la sediul ANPM TIMIS, B-dul Liviu Rebreanu, Nr. 18-18A, Timisoara, Jud. Timis, de luni pana joi intre orele 09 - 16.00, vineri intre orele 09 - 13.00. Observatii/ comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul APM TIMIS, in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
ANUNT PUBLIC Comuna Vadul Motilor cu sediul in Com. Vadu Motilor, Sat Vadu Motilor, nr. 1, judet Alba, in calitate de titular anunta publicul interesat asupra disponibilizarii si finalizarii planului de amenajament, a raportului de mediu si a studiului de evaluare adecvata pentru planul "Amenajamentul fondului forestier proprietate publica apartinand comunei Vadu Motilor, jud. Alba, U.P. I Vadu Motilor", amplasat pe raza U.A.T Vadu Motilor si Campeni din jud. Alba si pe raza U.A.T. Maguri Racatau din judetul Cluj Raportul de mediu si studiul de evaluare adecvata elaborate sunt disponibile publicului la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj din Cluj- Napoca, Calea Dorobantilor, nr. 99, bl. 9B,, respectiv la sediul titularului din Comuna Vadu Motilor, Sat Vadu Motilor, nr. 1, judet Alba, in zilele luni-joi intre 9.00- 14.00 si vineri intre orele 9.00- 13.00. Dezbaterea publica va avea loc la sediul primariei Vadul Motilor din Comuna Vadu Motilor, Sat Vadu Motilor, nr. 1, judet Alba in data de 22.08.2024, incepand cu ora 16:00, respectiv pe plataforma zoom accesand link-ul https: //us05web .zoom.us /j/86159094244? pwd= 7CThUn3ED7 pfbaLLRTsp RzUrCd46h5.1. Informatiile potentialului impact asupra mediului ale planului propus, pot fi obtinute la sediul A.P.M Cluj din Cluj- Napoca, Calea Dorobantilor, nr. 99, bl. 9 B, in zilele luni- joi intre 9.00- 14.00 si vineri intre orele 9.00- 13.00.. Observatiile publicului se primesc in scris cu datele de identificare ale reclamantului in zilele luni- joi intre 9.00- 14.00si vineri intre orele 9.00- 13.00. la sediul A.P.M Cluj in termen de 45 de zile de la data 05.07.2024

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
ANUNT PUBLIC

Comuna Vadul Motilor cu sediul in Com. Vadu Motilor, Sat Vadu Motilor, nr. 1, judet Alba, in calitate de titular anunta publicul interesat asupra disponibilizarii si finalizarii planului de amenajament, a raportului de mediu si a studiului de evaluare adecvata pentru planul "Amenajamentul fondului forestier proprietate publica apartinand comunei Vadu Motilor, jud. Alba, U.P. I Vadu Motilor", amplasat pe raza U.A.T Vadu Motilor si Campeni din jud. Alba si pe raza U.A.T. Maguri Racatau din judetul Cluj
Raportul de mediu si studiul de evaluare adecvata elaborate sunt disponibile publicului la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj din Cluj- Napoca, Calea Dorobantilor, nr. 99, bl. 9B,, respectiv la sediul titularului din Comuna Vadu Motilor, Sat Vadu Motilor, nr. 1, judet Alba, in zilele luni-joi intre 9.00- 14.00 si vineri intre orele 9.00- 13.00. Dezbaterea publica va avea loc la sediul primariei Vadul Motilor din Comuna Vadu Motilor, Sat Vadu Motilor, nr. 1, judet Alba in data de 22.08.2024, incepand cu ora 16:00, respectiv pe plataforma zoom accesand link-ul https: //us05web .zoom.us /j/86159094244? pwd= 7CThUn3ED7 pfbaLLRTsp RzUrCd46h5.1.
Informatiile potentialului impact asupra mediului ale planului propus, pot fi obtinute la sediul A.P.M Cluj din Cluj- Napoca, Calea Dorobantilor, nr. 99, bl. 9 B, in zilele luni- joi intre 9.00- 14.00 si vineri intre orele 9.00- 13.00.. Observatiile publicului se primesc in scris cu datele de identificare ale reclamantului in zilele luni- joi intre 9.00- 14.00si vineri intre orele 9.00- 13.00. la sediul A.P.M Cluj in termen de 45 de zile de la data 05.07.2024

ANUNT PUBLIC-APM TIMIS. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
SC MURESAN ALL TRANS SRL, titular al proiectlui "Construire spalatorie auto", propus a fi amplasat in comuna Sacalaz, sat Sacalaz, (Zona industriala 1), C.F. nr. 401804, judetul Timis, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Construire spalatorie auto", propus a fi amplasat in comuna Sacalaz, sat Sacalaz, (Zona industriala 1), C.F. nr. 401804, judetul Timis. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis din Timisoara, Bd. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, in zilele luni-joi, intre orele 8.00 - 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro/ - sectiunea acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Timis.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
Mihet Mircea-Dan avand sediul in Str Stuparilor , nr 63 , localitatea Timisoara , titular al planului/ programului Elaborare PUD - Construire locuinta unifamiliala localitatea Timisoara , Str. Stuparilor , nr 63 , sector - anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/ programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/ programului poate fi consultata la sediul ANPM TIMIS, B-dul Liviu Rebreanu, Nr. 18-18A, Timisoara, Jud. Timis, de luni pana joi intre orele 09 - 16.00, vineri intre orele 09 - 13.00. Observatii/ comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul APM TIMIS, in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

INFORMARE PUBLICA- A.B.A.BANAT Timisoara. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Jul 2024
Aceasta informare este efectuata de: S.C. BETON LUGOJ S.R.L. Nadrag, str. Pades, nr. 26, judetul Timis, mail: office@betonlugoj.ro, Tel/ fax -0256-336784- 0256-336785., ce intentioneaza sa solicite de la A.B.A.BANAT Timisoara -Autorizatie de Gospodarire a Apelor, pentru desfasurarea activitatii cod CAEN (0812)- extractia pietrisului si nisipului- REALIZARE BAZIN PISCICOL PRIN EXCAVARE AGREGATE MINERALE IN PERIMETRUL JDIOARA- ZAVOIUL ROSU 2, EXTRAVILAN COMUNA CRICIOVA, JUD. TIMIS. Aceasta investitie, este noua. Ca rezultat al procesului de productie vor rezulta permanent urmatoarele ape uzate: ape menajere, ce se vor evacua intr-un bazin vidanjabil, fara proces de epurare. Aceasta solicitare de autorizatie, este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarileulterioare. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea autorizatiei de gospodarire a apelor, sau sa transmita observatii, sugestii si recomandari, pot contacta solicitantul de autorizatie la adresa mentionata. dupa data de 01.07.2024. Aceasta informare este conforma cu Ord. nr. 1044/2005.

Anunturi Online

Anunturi in ziare nationale

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare

Cum public Anunt de Mediu in Ziarul Anunt de Mediu®

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea


Anunturi Curierul National
Ghid de publicat anunturi in ziarul Curierul National

Cum public anunturi de mica publicitate in ziarul Curierul National?

Pasul 1 - Calculare pret anunturi Curierul National

Pentru a publica anunturi in ziarul Curierul National va rugam sa completati formularul de mai sus: introduceti textul anuntului, alegeti categoria, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.

Dupa ce apasati "Calculeaza" veti primi pretul pentru anuntul dumneavoastra pentru ziarul Curierul National. Daca doriti sa alegeti alta categorie sau alte extra-optiuni puteti reface calculul anuntului pentru ziarul Curierul National de oricate ori doriti.

Pasul 2 - Datele personale si FACTURA PROFORMA anunturi Curierul National

Cand considerati ca anuntul pentru ziarul Curierul National este corect si pretul va convine apasati "Publica" si completati un formular cu date personale pentru a primi factura proforma.

Pasul 3 - Inregistrare anunturi Curierul National pe site

Dupa completarea datelor personale anunturile pentru ziarul Curierul National vor fi stocate in baza noastra de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

Pasul 4 - Plata anunturi Curierul National si aparitia in ziarul Curierul National

Dupa plata anuntului pentru ziarul Curierul National acesta va aparea in ziarul Curierul National la datele selectate de dumneavoastra daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera daca alegeti aparitii consecutive.

Cum aleg zilele in care sa apara anunturile pentru ziarul Curierul National?

Pentru a publica un anunt/anunturi in ziarul Curierul National aveti doua optiuni:

  1. Aparitii Consecutive - furnizati un numar de aparitii dorit si dupa plata anuntului/anunturilor pentru ziarul Curierul National acesta va aparea in ziarul Curierul National incepand cu prima editie libera pentru cate aparitii ati ales.
  2. Aparitii Selective - selectati precis zilele de aparitie ale anuntului pentru ziarul Curierul National incluzand ziua si luna. Pentru acest tip de aparitii plata trebuie facuta cu 2 zile inaintea primei zile de aparitie pentru a se putea confirma plata si trimite anuntul/anunturile la publicare in ziarul Curierul National in timp util.

    Daca plata nu este facuta in timp util publicarea zilelor sarite se va face consecutiv dupa datele alese sau la specificatiile clientului in alte editii libere ale ziarului Curierul National.

Cum confirm plata anunturi ziarul Curierul National?

Pentru a confirma plata anunturi ziarul Curierul National va rugam sa trimiteti o poza (copie) a confirmarii de plata la email: office@mediapress.ro sau WhatsApp: 0770.595.458, in cadrul careia sa mentionati si numarul anuntului pentru care s-a efectuat plata.

Cand imi apar anunturile in ziarul Curierul National?

Pentru aparitiile consecutive daca plata a fost confirmata astazi pana in ora 14 anunturile in ziarul Curierul National vor aparea in editia de maine sau prima editie libera a ziarului Curierul National. Daca se confirma plata astazi dupa ora 14 atunci anunturile in ziarul Curierul National va aparea in editia de peste 2 zile a ziarului Curierul National.

Anunturile pentru ziarul Curierul National vor aparea in zilele alese de client pentru aparitiile selective daca plata este confirmata in timp util pentru prima aparitie.

Cum platesc anunturile in ziarul Curierul National?

Plata anunturilor pentru ziarul Curierul National se poate face prin posta (mandat online si mandat postal), prin transfer bancar si prin trezorerie pentru societatile de stat. Toate detaliile privitoare la plata anunturilor pentru ziarul Curierul National le puteti gasi aici.

Clientii din Bucuresti si maxim 5km in jurul Bucurestiului a caror comanda depaseste 450 Lei pot plati in numerar direct prin intermediul unui curier ce se va deplasa gratuit in maxim 2 ore la adresa dumneavoastra.

Pot primi ziarul Curierul National cu anunturile mele?

Pentru a primi editia ziarului Curierul National in care vor aparea anunturile dumneavoastra va rugam sa bifati optiunea "Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul" din formularul de calcul al pretului anuntului pentru ziarul Curierul National.

Clientii care nu au ales optiunea si au nevoie de ziarul Curierul National sunt invitati sa sune la sediul nostru la numarul de telefon 0724.572.505.

Cum pot afla numarul anunturilor publicate in ziarul "Curierul National"?

Pentru a afla numarul anunturilor publicate in ziarul "Curierul National" va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0724.572.505 iar un reprezentant al societatii noastre va va ajuta.

Exemple anunturi la rubricile Adunari generale(AGOA, AGEA) in ziarul "Curierul National"?

Consiliul de administratie al .....................................................persoana juridica romana, sediul ................................................. J.../......./2010, CUI ............., in temeiul Legii ...../...... succesiv modificata si republicata si Statutului societatii, convoaca Adunarea Generala Extraordinara pentru data de ..........., ora ........, la ........................................... , pentru prima convocare, iar la data de ..................., ora ............ la aceeasi adresa pentru a doua convocare, in cazul in care cea dintai adunare nu s-ar putea desfasura din cauza neindeplinirii conditiilor legale, cu urmatoarea Ordine de Zi: 1. Aprobarea modificarii si completarii statutului societatii, astfel: Art...... alin....... se modifica astfel:

Desemnarea persoanelor imputernicite sa reprezinte societatea pentru inregistrarile si actualizarile la ORC, BVB si CNVM. La adunarile generale sunt indreptatiti sa participe toate persoanele care au calitatea de actionar si sunt inregistrate in Registrul actionarilor societatii tinut de ................................, la sfarsitul zilei de ..................... stabilita ca data de referinta. Accesul actionarilor inscrisi in registrul actionarilor societatii, pastrat la ............................... la data de referinta in locul in care se desfasoara adunarile generale ale actionarilor, este permis prin simpla proba a identitatii acestora, facuta, in cazul actionarilor persoane fizice, cu actul de identitate valid sau, in cazul actionarilor persoane juridice si fizice reprezentate, cu procura speciala emisa de societate data persoanei fizice care le reprezinta sau cu alte acte in forma autentificata din care sa rezulte ca sunt reprezentantii legali ai acestora. Procurile speciale vor fi depuse/expediate intr-un exemplar original la sediul societatii din ....................................................................., inainte de ................................ (data postei de expediere), sub sanctiunea pierderii exercitiului dreptului de vot prin reprezentant in adunarea generala. Procurile care nu contin cel putin informatiile cuprinse in formularul de procura speciala pus la dispozitie ............................................... sau care nu sunt transmise in termenul prevazut mai sus nu sunt opozabile societatii. Formularele de procura speciala se pot ridica intre orele ................... in zilele lucratoare, de la sediul societatii mai sus mentionat incepand cu data de ...................... Alte documente si informatii vizand probleme inscrise pe ordinea de zi a adunarii pot fi consultate sau procurate contra cost la sediul societatii de catre persoanele ce isi demonstreaza calitatea de actionar si identitatea, incepand cu data de ..............., intre orele .................... in zilele lucratoare. Data de inregistrare este propusa a fi ...................... Informatii suplimentare la ................................

Cum public anunturi in ziarul Curierul National pentru atribuire Fonduri Europene nerambursabile?

Definitie anunturi in ziarul Curierul National pentru atribuire Fonduri Europene nerambursabile: Prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN, respectiv Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni!" intelegem Fondurile europene, acele instrumente financiare create de Uniunea Europena, pentru Romania si statele membre UE cu scopul de a dezvolta anumite domenii si a sprijini tarile membre la atingerea anumitor standarde de dezvoltare, atat economica, dar si sociala sau culturala.

Sunt doua modalitati de publicare a anunturilor in ziarul Curierul National pentru fonduri structurale:

1. MARE PUBLICITATE - CU SIGLELE Uniunii Europene
Pentru a publica un anunt ce face obiectul "definitiei" in ziarul Curierul National la MARE PUBLICITATE va rugam sa trimiteti un mail la office@mediapress.ro cu textul anuntului insotit de siglele ce trebuiesc inserate in macheta (modul) dvs. Grafica impusa de fondurile europene va fi realizata de societatea noastra GRATUIT. Deoarece este o procedura stricta va invitam sa ne contactati la nr. de telefon 0721.213.403 pentru lamuriri suplimentare.

2. MICA PUBLICITATE - FARA SIGLELE Uniunii Europene
Pentru a publica un anunt ce face obiectul "definitiei" in ziarul Curierul National la mica publicitate va rugam sa completati formularul de mai sus: introduceti textul anuntului, alegeti categoria, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.

Dupa ce apasati "Calculeaza" veti primi pretul pentru anuntul dumneavoastra in ziarul Curierul National. Daca doriti sa alegeti alta categorie sau alte extra-optiuni puteti reface calculul de oricate ori doriti.

Pasul 2 - Datele personale si FACTURA PROFORMA pentru anunturi Curierul National

Cand considerati ca anuntul pentru ziarul Curierul National este corect si pretul va convine apasati "Publica" si completati un formular cu date personale pentru a primi factura proforma.

Pasul 3 - Inregistrare anunturi Curierul National pe site

Dupa completarea datelor personale anuntul dumneavoastra pentru ziarul Curierul National va fi stocat in baza noastra de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

Pasul 4 - Plata anunturi Curierul National si aparitia in ziarul Curierul National

Dupa plata anuntului pentru ziarul Curierul National acesta va aparea in ziarul Curierul National la datele selectate de dumneavoastra daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera daca alegeti aparitii consecutive.

Exemple anunturi Curierul National la rubrica DIVERSE

Anunturi Curierul National Diverse (pentru anunturi de mediu sau sentinte judecatoresti)

SC............................ SRL, cu sediul in Str. ..........., nr. ......., sector ......., Loc............, inregistrata la O.N.R.C. -O.R.C.T.B. cu CUI nr. ......., informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea: "........................." desfasurata in Str. .............., nr. ...., sector ......localitatea. Informatii se pot solicita la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului ................., din ........., Str............., intre orele ..... - ........, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. .........., in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunturi Curierul National DIVERSE (sentinte judecatoresti)

JUDECATORIA .................... din Loc .................- Sectia .............., Sentinta ................nr........., Sedinta Publica (din data .............din dosar nr.............. Instanta constituita din: Presedinte: .................si Grefier: .............. Respinge/Admite actiunea formulata de reclamantul ................., cu domiciliul in Loc............., str. ....................., nr.........., sector ............, in contradictoriu cu paratul ...........................cu domiciliul in loc................, str. ....................., nr......, bl.........., sc........., et........., ap.........., sector ........... citat si prin publicitate, ca intemeiata / neintemeiata. Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, astazi .............

Exemple anunturi Curierul National CITATII

Anunturi Curierul National Citatii

NUMITUL .................cu ultimul domiciliu cunoscut in ................, Str. ..............., nr. ......., bl. ........, sc. ...., et. ....., ap. ......., sect. ....... este citat (chemat) in data de .......... Ora......... la Judecatoria ...........cu sediul in ............., Str. .........., nr. .........., sect. ........, Completul ....... camera .......... in calitate de parat in dosarul nr. ................, pentru cauza.......... reclamanta fiind ..................

Exemple anunturi Curierul National OFERTE SERVICIU (Locuri de munca)

Anunturi Curierul National Oferte Serviciu (Locuri de munca)

SC Media Press Publishing SRL angajeaza DIRECTOR DEZVOLTARE. Cerinte obligatorii: 1. Absolvent/a a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" , sau A.S.E. (Marketing) ori S.N.S.P.A (Facultatea de Comunicare si Relatii Publice) 2. Cunoasterea lb.engleze excelent scris/vorbit; 3. Persoana foarte corecta, sociabila, comunicativa si in acelasi timp exigenta, rezistenta la stress, disponibilitate program prelungit, disponibilitate deplasari in diferite orase din Romania, capabila de a lua masuri decisive dar obiective, carnet conducere categoria B minim 1 an. Avantajele candidatului: 1. Cunoasterea altor limbi straine de circulatie internationala cum ar fi franceza, germana, araba; Absolvent al masteratului sau doctoratului in cadrul facultatilor sus mentionate; Aspect fizic placut. Se ofera: masina serviciu, telefon mobil, notebook, pentru deplasari in alte orase se asigura cazarea si masa la categoria 3 stele, + o diurna zilnica de 30 Euro, salariu 1.200 Euro/ lunar. Aplicati CV-urile dvs obligatoriu atat in lb. romana cat si in lb. engleza insotite de o copie a diplomei de licenta pe adresa de e-mail: irina.scarlat@mediapress.ro. pana cel tarziu 12 decembrie 2024. Toti candidatii care indeplinesc conditiile mentionate vor primi un raspuns.

Exemple anunturi Curierul National PIERDERI

Anunturi Curierul National Pierderi (acte firme, persoane juridice)

SC ....................... SRL cu sediul in ................, Str. ................nr. .........., sector ....... cod identificare fiscala ..............numar registrul comertului ................declara pierdut certificat constatator emis in baza declaratiei tip pe proprie raspundere pentru autorizarea activitatii.

Anunturi Curierul National Pierderi (acte persoane particulare)

PIERDUT legitimatie student , carte identitate, pasaport pe numele ..............., eliberat de ............................ IL declar nul.

Exemple anunturi Curierul National LICITATII

Licitatii sau Achizitii publice (Institutii de stat)

Primaria Municipiului ............., cu sediul in ............., strada ................, nr. ........., cod fiscal nr. ............., tel. ..............., fax. ............., persoana de contact d-nul ................tel. ................, in calitate de ............, organizeaza: I. Licitatie publica deschisa in vederea vanzarii unor imobile. Obiectul vanzarii il reprezinta: 1. .................................la un pret de pornire al licitatiei de .......Euro , la care se adauga TVA. Pretul de achizitionare al caietului de sarcini este de ..... Taxa de participare la licitatie este de ................. Documentatiile de atribuire si caietele de sarcini privind organizarea si desfasurarea licitatiei se pot gasi la sediul Primariei ..............., Serviciul ............., camera .......... Nu vor participa la licitatie persoanele juridice sau persoanele fizice care: au debite fata de Primaria .................; sunt in litigii cu.............; Locul si data limita pentru primirea ofertelor: Sediul Primariei .............., registratura primariei, pana la data de .............., ora ........... Locul si data desfasurarii licitatiei publice deschise: Sediul Primariei ............, sala de sedinte, in data de ...............ora .......... Fiecare oferta trebuie depusa intr-un exemplar. Contestatiile aparute vor fi solutionate de catre ..................., cu sediul in ............., strada ........., nr. ..........., tel. .........., fax ............ Data transmiterii anuntului de licitatie este ............... La licitatie vor putea participa cu oferte doar investitorii care au prezentat documentele de participare, in forma si continutul specificate in caietul de sarcini si documentatia de atribuire. Ofertantii raman angajati prin termenii ofertelor lor pentru o perioada de .......de zile de la data depunerii ofertelor. Informatii suplimentare se pot obtine de luni pana vineri intre orele ..............la camera ............din sediul Primariei..................

La ce categorii pot publica anunturi in ziarul Curierul National?

Calculul anuntului de mica publicitate in ziarul Curierul National

Calculul pretului pe LOC!

Completezi textul anuntului, numarul de aparitii dorite si optiunile (chenar, bold etc.) si apoi poti face calculul pretului anuntului PE LOC! Calculul poate fi refacut pana se incadreaza in asteptarile tale.
Factura proforma pentru anunturile de mica publicitate in ziarul Curierul National

Factura proforma si fiscala

Dupa calcularea anuntului si completarea datelor personale sau ale firmei vi se va genera automat o factura proforma pe baza careia veti plati. Dupa achitarea anuntului veti primi prin curier factura fiscala.
Date de aparitie pentru anunturile de mica publicitate in ziarul Curierul National

Date de aparitie

Poti selecta aparitia anuntului in date consecutive incepand cu prima editie libera sau poti alege datele specifice in care anuntul sa fie publicat.
Modalitati de plata pentru anunturile de mica publicitate in ziarul Curierul National

Cum platesc?

Platesti prin posta, ordin de plata, in trezorerie (doar pentru societatile de stat). Pentru mai multe detalii apasati aici.
13 Jul 2024
#boycotAustria